Zoeken naar ik kan nu

Uw zoekactie voor ik kan nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wil pijpbeurt
Hoi Waar kan ik langskomen vandaag nog om je leeg te pijpen? Ik heb zin in zaad op mijn gezicht. Wel pijpen met condoom. Spuiten mag wel in mijn mond of gezicht. Alle leeftijden mag. Gangbang kan ook. Groetjes  
prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man. elkaar verwennen of ik blijf passief.
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. wederzijds pijpen kan ook, ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
jockstrapfan 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
hallo mooi weekend voor de boeg ,zin voor misschien date ,ik versa bi glad ,ik kan ontvangen,even mailen !  

Wil jij geneukt worden ,en of ook zelf neuken
danny bi 53 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
wapp maatje gezocht
man 50 plus zoek vaste wapp vriend een jointje samen roken enz sex in wapp hou ik van lekker ongeremd ben vrijgezel woon in wielsbeke kan dus altijd ontvangen zoek je ook een vaste sex vriend stuur dan een mailtje groetjes danny  

wapp maatje gezocht
Domi 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
Chubbypijper 30 jaar Antwerpen - Deurne
Pijpen
Hoi, ik ben super geil en zoek iemand die geen probleem heeft met een chubby kerel. Ik pijp je, slik je warme zaad en ben terug weg. Ik kan niet ontvangen!  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Jan 51 jaar Limburg - Zutendaal
Pijpen
Iemand zin. Leeftijd speelt geen rol Hygiëne is zeer belangrijk Pijpen en trekken Ik kan enkel verplaatsen  
Bert 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek naar eerste lul om te pijpen
Zit al enige tijd met de fantasie om een man te pijpen. Waarbij ik de lul echt tot tegen de achterkant van mijn mond wil voelen stoten terwijl ik er hard aan zuig en er met mijn tong aan lik. Je warme lading mag daarna mijn mondje vullen. Ik zoek iemand uit regio Ieper die kan ontvangen ofwel outdoor/cardate. Max 18 cm.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10